Winst voor Willeke, Ann en Lisanne
geplaatst op 11 april 2010

Zondag 11 april 2010

Gisteren zaterdag 10 april hebben zowel Willeke, Ann als Lisanne, maar ook Lisa de Vilder een hele goede prestatie neergezet. Willeke door in een harde partij te winnen van Lisa de Vilder.  Maar ook Lisa heeft enorm haar best gedaan en toonde zowel haar Fighting Spirit als haar mentale en fysieke hardheid. Het was in het begin wat onwennid daar ook Lisa een trouwe bezoekster van de Boxing Academy trainingsdagen is, maar ons uitgangspunt is dat beide dames dit als leerproces moeten zien en daar alleen maar in kunnen groeien en elkaar zo proberen beter te maken. Ik ben er dan ook van overtuigd dat met haar jonge leeftijd (18 jaar) Lisa nog heel veel potentie in haar heeft!!!!

Ann bokste gisteren voor het Belgisch kampioenschap en ja hoor het is gelukt. Ann Verheyen -60 kg kampioen van Belgie 2010!!!! Noel en Ann van harte proficiat!!!!

Ook Lisanne kwam gisteren in actie en wel tegen Ruby Jaberg van Verbon uit Utrecht. De wedstrijd ging om het kampioenschap van Zuid-Holland. Lisanne bokste een goede partij en won deze partij ook verdient! Ook Lisanne en Teus willen we dan natuurlijk ook hartelijk feliciteren!

Vandaag vond er dan weer de maandelijkse Boxing Academy trainingsdag plaats. Met een kleine groep meiden goed getraind, kort de dingen die spelen doorgenomen en natuurlijk ook Aglaia, Naomi en Jessica nog even in het zonnetje gezet voor hun bijdrage aan het Lions Brittenburg Gala 2010. Verder veel inidividueel fundamenten doorgenomen waarbij de spanning op de benen "in de strijd werd gegooid".  Binnenkort zullen de voorbereidingen voor Londen gaan beginnen... we houden jullie op de hoogte!

Angela

 

 

 

 

 

« terug naar artikeloverzicht -