Arnold aanwezig bij Studie Top 10
geplaatst op 30 augustus 2010

Vandaag, 30 augustus wordt vanuit het NOC*NSF het onderstaand plan met de naam "Studie Top 10" gepresenteerd. Naar verluidt zal kroonpring Willem Alexander het plan in ontvangst nemen. Arnold heeft een uitnodiging ontvangen om hierbij aanwezig te zijn.

 

ARNHEM - Op 30 augustus presenteert NOC*NSF de Studie Top 10 aan Nederland.

De Studie Top 10 is ‘een foto in hoge resolutie’, een nauwkeurige momentopname van het huidige topsportklimaat en een weergave van de ambities voor de toekomst. Het doel hiervan is vast te stellen wat ervoor nodig is om Nederland structureel tot de top 10 van de beste topsportlanden ter wereld te laten behoren.

Een groot aantal stakeholders in de topsport, waaronder een panel van experts, is bij deze studie betrokken geweest. Een belangrijke rol was weggelegd voor 25 sportbonden met Olympische, Paralympische en niet-Olympische programma’s.

In de maanden na 30 augustus wordt met de Studie Top 10 in de hand, samen met de sportbonden en andere betrokken partijen, hard gewerkt aan de noodzakelijke actieplannen om de top tien-ambities van Nederland waar te maken.
 
 
« terug naar artikeloverzicht -