Eaba Women Commission meeting
geplaatst op 26 maart 2007

Afgelopen weekeinde heeft de vergadering van de EABA womencommission plaatsgevonden in Amsterdam.

De deelnemers kwamen al op vrijdag aan. We hebben ze ontvangen met een borrel, even gezellig samen zijn en 's avonds zijn we naar het Olympisch Stadion afgereisd, waar we de avond hebben doorgebracht.

De volgende morgen kwam de laatste gast uit Denemarken aan, maar ook de voorzitter van de NBB, Stan van den Driessche en Dhr. E. Van Wijk, die recentelijk gekozen is tot Voorzitter Med. Commissie van de AIBA. Stan heette iedereen welkom en richtte een kort woordje tot de aanwezigen.  De inbreng van Ed van Wijk was ook interessant. Hij vertelde over de laatste ontwikkelingen op medisch en doping gebied. Tevens werd duidelijk aandacht besteed aan de ontwikkelingen van het damesboksen op dit gebied.

De vergadering begon om 11.00 uur en was, inclusief lunch om 16.00 uur afgelopen. Een lange  maar efficiente en succesvolle dag, waarin duidelijke afspraken voor de toekomst zijn gemaakt, zodat de groei van het damesboksen in Nederland en in Europa en ver daarbuiten kan worden voortgezet.

Rest mij nog de NBB te bedanken voor de bijdrage die ze aan deze vergadering hebben geleverd.

In november zal de volgende meeting tijdens het EK voor dames in Veilje (Denemarken) plaatsvinden.  Arnold zal daar samen met Dhr. J.Christensen, EABA women commissie lid uit Denemarken een coachcongres organiseren.

Zoals jullie zien, er wordt hard aan de weg getimmerd.

We houden jullie op de hoogte

 

« terug naar artikeloverzicht -