NIEUWSBRIEF 5 Januari 2007
geplaatst op 26 maart 2007

De tijd gaat snel, het nieuwe jaar is al weer bijna een week oud!

Toch willen we jullie allemaal via deze weg nog een heel gelukkig Nieuwjaar wensen.  

Het afgelopen jaar was voor ons een goed jaar. De start van de Boxing Academy en de daaropvolgende trainingsactiviteiten in oktober en november en dan natuurlijk de succesvolle trip naar Duitsland, waar we met 1 x goud (Mariem Meggouh), 2 x zilver (Mijke van Griensven en Hilde Docter) en 3 x brons (Tanya van Lieshout, Ann Verheyen en Joany Loyer) zeker geen slechte naam hebben achtergelaten! Karlsruhe 2007, here we come! 

Door drukke tijden in December, agv een overvolle agenda mede door de ingeplande trainingen voor deelname aan Dancing with the Stars, waar publiekslieveling Arnold (al zeg ik het zelf) voor het eindtotaal, wat niet voor de kijker te zien was, een mooie 3e plaats heeft behaald en daarnaast de Nederlandse en Belgische premières van Arnold zijn filmdebuut voor zijn (minime) rol in de Kabouter Plop film (Plop in de stad), moest de geplande trainingsdag in December  komen te vervallen.

Wel hebben wij in de kerstvakantie met Mandy, Tanya en Mijke nog wat extra uurtjes traind.  

A.s. Zondag is dan weer de eerstvolgende trainingsdag gepland. Het belooft weer een goede dag te worden. Aan de inschrijvingen zal het niet liggen want tot nu toe hebben zich al weer 15 dames ingeschreven! Prima dames een goed begin van het nieuwe jaar.

Verder zal de Boxing Academy eind januari (26,27 en 28) de EABA women commissie in Amsterdam ontvangen voor hun internationale meeting. Deze meeting stond eerst in Noorwegen gepland, maar door afgelasting van dit toernooi (Norway Cup) heeft de voorzitter van de commissie ons gevraagd de vergadering, maar ook het sociale gedeelte na de vergadering, in Amsterdam te organiseren, waar we met heel veel plezier aan werken!

Zoals jullie misschien ook al op de kalender hebben gezien, hebben we voor eind februari een internationaal trainingsweekeinde gepland. De bedoeling is dat er dit weekeinde ook een aantal Scandinavische meiden, maar misschien ook nog uit andere Europese landen, aan ons trainingsweekeinde zullen deelnemen. Het wordt een selecte training waar alleen met een Boxing Academy persoonlijke uitnodiging aan deelgenomen kan worden!

Verder is het leuk te zien dat er steeds meer meiden daadwerkelijk de wedstrijdbokshandschoen oppakken, waardoor een damespartij op een boksavond eigenlijk bijna nooit meer ontbreekt!

Nu dat was het weer even. Rest ons jullie nog veel sportief succes voor het komende jaar toe te wensen en tot de volgende training! 

Met sportieve groet,

 

Arnold en Angela

 

« terug naar artikeloverzicht -