Zweden
geplaatst op 12 januari 2011

Het nieuwe jaar is voor ons al weer intensief begonnen. Arnold is sinds september 2010 hoofdcoach van de nationale dames selectie van de Nederlandse Boksbond. Van daaruit zijn wij bezig met het traject "Damespugilisten met een missie" op weg naar onze doelstelling: met een zo groot mogelijk team deelnemen aan het Europees kampioenschap damesboksen wat plaatsvindt in Rotterdam in oktober dit jaar. Een hele uitdaging!

Vanuit de Boxing Academy doet ook Willeke Verdellen mee aan dit traject. Het jaar 2010 hebben we afgesloten met een trainingsdag op papendal op 30 december jl.

Afgelopen weekeinde hebben we wederom op Papendal een trainingsweekeinde gehouden ter voorbereiding op het zweedse toernooi van aankomend weekeinde.

 (sorry volgende keer betere kwaliteit!)

Vandaag en morgen de laatste voorbereidingen  

 

 

en vrijdag op naar Zweden!

Er staan nu 104 dames ingeschreven in dit toernooi. Buiten Nederland en Zweden doen ook Ierland, Engeland, Schotland, Denemarken, Noorwegen, Rusland, Belarus en Finland deel aan dit toernooi. Voor Nederland zullen de volgende dames deelnemen:

Jemyma Betrian (Boxing Arnhem)

Alicia Holsken ( Golden Gloves, eindhoven)

Lisanne Vaalburg (Teus de Kruyff, alphen aan de Rijn)

Willeke Verdellen (Boxing Academy)

Ik zal jullie op de hoogte houden van de voortgang! Voor meer informatie betreffend het toernooi kijk op www.thegoldengirlbc.net

Hartelijke groet,

Angela

 

 

« terug naar artikeloverzicht -