Toernooi Zweden groot succes!
geplaatst op 18 januari 2011

 

Afgelopen weekeinde bezochten we met 4 meiden t.w. Jemyma Betrian van Boxing Arnhem, Alicia Holsken van Golden Gloves, Lisanne Vaalburg van Teus de Kruyff en Willeke Verdellen van de Boxing Academy het Golden Girl toernooi in Zweden.

John Vergouwe ging mee als trainer en ik als coach en begeider van het team.

Het weekeinde leverde 3 gouden en 1 zilveren medaille op en was dus heel succesvol!

Goud was er voor Alicia Holsken (1 keer winst), Jemyma Betrian (2 keer winst) en WILLEKE VERDELLEN (2 keer winst) van de BOXING ACADEMY. Het zilver ging naar Lisanne.

Naast het feit dat het voor de hele groep succesvol was is Jemyma Betrian uitgeroepen tot Golden Girl (beste bokser) van het toernooi en waren we als groep genomineerd voor best gepresteerd team van het toernooi.

Het was een heel leerzaam toernooi voor iedereen en een bevestiging voor het feit dat we met ons traject "damespugilisten met een missie" waar we sinds september 2010 heel actief mee bezig zijn op de goede weg zijn. Er staan nog vele activiteiten op de planning dit jaar. Hopenlijk kunnen we deze lijn van succes doortrekken. Op naar het volgende dames pugilisten met een missie evenement en wel in Italie (Turijn) 17 t/m 20 februari 2011.

 Angela

 

« terug naar artikeloverzicht -