Round Robben trainingsweek begonnen
geplaatst op 27 april 2011

Afgelopen maandag is officieel de Round Robben trainingsweek begonnen. Deze trainingsweek is in eerste instantie bedoeld voor de TOP selectie dames, Marichelle de Jong en Nouchka Fontijn, ter voorbereiding op het NK en latere Eu toernooi eind mei. Maar ook een aantal dames van ons project Damespugilisten met een missie hebben de kans gekregen aan deze trainingsweek deel te nemen. Zo kunnen we eens kijken waar deze meiden staan op dit moment, op weg naar ons einddoel, een zo groot mogelijke selectie die deelneemt aan het Europees Kampioenschap in oktober dit jaar. Het zal een pittige week worden, maar zo kunnen de dames een goede indruk krijgen wat er van hen wordt verwacht.

Er zijn 3 Noorse dames en 2 coaches en een teamleider gekomen en daarnaast is gisteren ook een team uit Engeland gearriveerd.Voor het eerst in Nederland wordt er door de Nederlandse Boksbond op zo'n niveau iets voor de dames georganiseerd. Een positieve ontwikkeling!

Vanaf vrijdag staan er wedstrijdsparringen op het programma, vrijdag in Rotterdam en zaterdag en zondag weer in Arnhem (papendal). Wedstrijdsparringen met scheidsrechters en juryleden. Fijn maar zeker ook goed dat ook zij aan dit initiatief deelnemen.

Het zal een leerzame week worden, voor iedereen!

Succes dames!

 

 

 

 

 

« terug naar artikeloverzicht -