Boxing Academy nieuwsbrief nummer 4
geplaatst op 04 mei 2007

Nieuwsbrief

4 mei 2007

Hallo allemaal,

Hierbij alweer de 4e Boxing Academy nieuwsbrief, waarbij we jullie op de hoogte houden van de activiteiten van de Boxing Academy, maar ook over eventuele andere dames-boksontwikkelingen.

Allereerst zijn er sinds de verschijning van de laatste nieuwsbrief 2 Boxing Academy activiteiten geweest t.w. deelname aan de Gallina Crodino Cup in Zwitserland én het 1e  Boxing Academy Special Event; bezoek aan Million Dollar Boxing Seminar van Lucia Rijker.

Verder heeft Mandy Geurten namens de Boxing Academy op zaterdag 14 april in Rhoon, na een afwezigheid van 2 jaar, haar rentree in de ring gemaakt. Daarnaast heeft ze voirge week deelgenomen aan de door de NBB georganiseerde trip naar Wuppertal (Duitsland) en is ze vandaag samen met Arnold en een aantal andere Nederlandse boksers afgereisd naar Denemarken om haar rematch van 14-04-07 in Rhoon (Mandy gewonnen op punten) tegen Cry Espensen te boksen. Op de site kun je haar "weg" volgen.

Zoals wij al eerder aankondigden zullen wij vaker "Special Events" organiseren. Graag informeren we jullie dan ook over het volgende:

2e Boxing Academy Special Event: Internationale trainingsweek op Lanzarote.

Zoals jullie misschein weten is het EU landen toernooi wat gepland stond van 11 t/m 15 juni 2007 in Frankrijk afgelast. Heel jammer, daar deelname aan dit toernooi voor veel (internationale) dames de ideale voorbereiding zou zijn op het aankomende Europese Kampioenschap in oktober.

Als gevolg hiervan is bij ons het idee ontstaanom in Juli / Augustus een Boxing Academy trainingsweek op het sportcomplex club la Santa te Lanzarote te organiseren. Tevens kan deze week een goede voorbereiding zijn voor deelname aan het toernooi in Pecs (Hongarije) wat gepland staat van 6-11 augustus 2007.

Daar de tijd snel verstrijkt en jullie waarschijnlijk ook jullie vakanties al aan het plannen zijn, wilde ik jullie toch alvast over onze 2e Boxing Academy "Special Event" informeren en kijken of er bij jullie belangstelling bestaat aan deze traininsweek deel te nemen. Het zal een internationaal evenement worden daar we ook internationale clubs zullen benaderen om hieraan deel te nemen. Zo kunnnen we veel internationale ervaringen met elkaar delen!

De week zal vallen tussen 21 juli en 4 augustus 2007. De precieze datum en prijzen volgen zsm.

Tijdens de week zullen er naast bokstrainingen, looptrainingen en krachttrainingen ook persoonlijke ontwikkelingsprogramma's op het programma staan. Tevens zullen we veel sparringstrainingswedstrijden organiseren in een overdekte professionele boksring die buiten opgesteld staat (met uitzicht op zee!).

Om een betere indruk te krijgen van wat Club la Santa de actieve sporter allemaal biedt kijk dan op www.clublasanta.com, alwaar je een goede indruk kunt krijgen van wat er op dit complex allemaal mogelijk is en wie jullie allemaal al voor zijn gegaan! Ook Esther Schouten is regelmatig op deze club te vinden.

Dit event mag je niet missen!!! 

De "Special Events" worden voor leden van de Boxing Academy tegen speciale tarieven aangeboden. Om voor deze tarieven in aanmerking te komen is het dus noodzakelijk om lid van de Boxing Academy te zijn. Als Boxing Academy lid betaal je een lidmaatschap van 25 euro per jaar waarbij je automatisch door ons via de mail op  de hoogte gehouden wordt van onze speciale acties. Zo kunnen jullie profiteren van onze speciale aanbiedingen.

Maar ook al ben je nog geen lid van de Boxing Academy, dan toch kun je deelnemen aan dit evenement. Wel gelden dan de normale tarieven.

Vertel je vrienden en familie van onze Academy en ook zij kunnen lid worden van onze Boxing  Academy en profiteren van onze "Special Events". Voor 25 euro per jaar ondersteunen zij de Boxing Academy activiteiten en doelstellingen en kunnen ook zij profiteren van de speciale kortingen! Zij kunnen zich aanmelden als lid door een e-mail te sturen naar info@boxingacademy.nl waarna zij dan een Boxing Academy inschrijvingsformulier en t-shirt zullen ontvangen.

Tot zover weer onze nieuwsbrief. graag ontvangen wij jullie spoedige reactie zodat we snel alle details voor de trainingsweek kunnen regelen.

Coming Up:

Vitailiteits en gezondheidsseminar: zondag 9 september 2007

Sportieve groet,

Arnold en Angela

« terug naar artikeloverzicht -