Boxing Academy teamdag, succesvol zandhappen!
geplaatst op 24 juli 2011

Afgelopen vrijdag hadden we onze Boxing Academy teamdag georganiseerd; een training samen met de nationale Beachvolleybal selectie in Scheveninigen.

We verzamelden ons in Leiden bij Lebkov, waar we uitgenodigd waren om voorafgaand aan het beachevenement een overheerlijk broodje te eten. In het zonnetje hebben we hier dankbaar gebruik van gemaakt. Grardie nogmaals heel hartelijk dank voor de sponsoring in deze! Het heeft ons allemaal HEERLIJK gesmaakt!

Vevolgens togen we naar Scheveningen waar de nationale (amerikaanse) trainer Victor Anfiloff al op zijn blote voetjes op ons stond te wachten. Een sporthal was omgetoverd tot een beachvolleybal arena. Dit is ook het nationale trainingscentrum van de beachvolleyballers. Na een redelijk intensieve Physical training waarbij we heel veel leuke oefeningen hebben gezien en dus veel inspiratie op hebben gedaan, even een drankje en een kleine versnapering om vervolgens een clinic te krijgen van Sanne Keizer en Marleen van Iersel het nationale Damesbeachvolleybalteam. Marleen had nog een appeltje te schillen met Arnold vanuit de training die zij een aantal maanden eerder bij Arnold op Papendal hebben gevolgd, dus dat was nog even een leuk "onderonsje". Vervolgens togen we naar het Nationaal beachvolleybal stadium op het strand, wat jaarlijks wordt opgebouwd. Een kleine siteseeing aldaar om vervolgens af te sluiten met een heerlijke hapje in een strandpaviljoen. Na onze maagjes te hebben gevuld, gingen we nogmaals even naar het beachvolleybal buiten paviljoen waar we nog even de groetjes hebben gedaan aan de Haagse Directe die daar met zo'n 70 mensen hun jaarlijkse beachtraining afwerkte! Leuk om te zien.

 Meiden het was een leuke dag denk ik. Veel inspiratie opgedaan en af en toe een leuke ervaring is nodig voor de teambuilding en om het proces leuk te houden. Wij proberen hierin steeds ons steentje aan bij te dragen. Nu genoeg energie om weer hard te trainen en op naar de volgende prestatie!

 

 

 

 

 

 

 

« terug naar artikeloverzicht -