en dit weekeinde naar Murcia (Spanje)
geplaatst op 31 augustus 2011

Afgelopen donderdag zijn Nouchka, Fkiri, Ann Verheyen (Be) en Willeke vertrokken naar Murcia om te boksen tegen een spaans damesteam. Arnold voegde zich later bij het team.

Het weekende bracht qua wedstrijden niet helemaal wat we gehoopt hadden; Nouchka haar wedstrijd ging niet door, daar haar tegenstandster een schouderblessure had opgelopen en Willeke verloor (incl. openbare waarschuwing) haar westrijd tegen de Spaanse Jennifer Miranda . Over de wedstrijd van Willeke zijn we niet ontevreden, maar we weten dat Willeke beter kan. Dat is dan altijd jammer te constateren. Ann daarentegen heeft een hele goede wedstrijd gebokst en verder is het team morgen weer klaar om naar huis te vetrekken. Ze zijn met alle egards ontvangen, prive chauffeur en heerlijk eten. Verder een uniek verblijf in de bergen met prive zwembad..... tja de volgende keer wil ik toch weer mee.......

Nouchka zal in September samen met Fkiri afreizen naar Kazachstan om daar deel te nemen aan een groot internationaal toernooi wat voorafgegaan wordt door een trainingskamp.

De volgende landen zullen daar o.m. aanwezig zijn:Ukraine, India, Brazilie, Kazachstan, Canada, Mongolie, Belarus, Turkmenistan, Griekenland, Zweden en Israel.

Verder staat 6 oktober het Lions boksgala  in Grand Hotel Huis ter Duin op de planning waar iig Willeke en Nouchka in actie zullen komen. Zij zullen het opnemen tegen een team uit Canada.

     

           

 

 

 

« terug naar artikeloverzicht -