Boxing Academy lidmaatschap
geplaatst op 15 mei 2007

Hierbij willen we jullie informeren over het Boxing Academy lidmaatschap.

Vanaf nu kunnen jullie lid worden van de Boxing Academy. Een vereniging die zijn leden naast de trainingen nog iets extra's wil bieden.

Het lidmaatschap kost 25 euro per jaar. Voor deze 25 euro krijgen jullie automatisch de nieuwsbrief toegezonden en kunnen jullie profiteren van de kortingen die wij jullie bieden op deelname aan de Boxing Academy Special Events. Het eerste Boxing Academy event heeft vorige maand al plaatsgevonden; de mogelijkheid tot deelname aan het seminar van Lucia Rijker. Het tweede event staat gepland in Juli. De internationale trainingsweek op Club la Santa te Lanzarote! Het 3e event staat al weer gepland op 9 september en zal in het teken staan van vitaliteit!. Ik denk voor ieder wat wils, dus schrijf je in als lid en profiteer van onze aanbiedingen!

Heb je interesse om lid te worden van de Boxing Academy, stuur dan een e-mail naar info@boxingacademy.nl. Na ontvangst van je mail, krijg je een inschrijvingsformulier toegestuurd.

Graag willen wij ook aan jullie allemaal duidelijk maken dat je niet perse actief boksend te zijn om lid van de Boxing Academy te worden. Ook vrienden en familie of andere geinteresseerden kunnen supporter (ondersteunend lid) worden van de Boxing Academy en zo profiteren van de speciale kortingen op de "Special Events".

Voor meer informatie: info@boxingacademy.nl

 

« terug naar artikeloverzicht -