Gamma in de ban van boksen!
geplaatst op 10 maart 2008

Vorige week woensdag 6 februari, hadden wij een opdracht voor Gamma Nederland.

Gamma introduceert een nieuwe reclamecampagne "de Kluskampioen" . In het voorbereidingstraject en in samenwerking met Gamma zijn we gekomen tot een speciale invulling van deze dag. Een invulling die wij al vaker voor bedrijven mochten uitvoeren.

De bijdrage van Arnold bestond uit het houden van een motiverende speech, spreekstalmeester en daarnaast hebben wij de invulling van een "boksact" bedacht om de huidige situatie van Gamma voor de medewerkers op een ludieke wijze gestalte te geven.

Het geheel vond plaats in het Hotel en Congrescentrum Papendal. De entourage was perfect. We hadden een heuze boksring opgebouwd een rookmachine en opkomstmuziek en met behulp van de medewerking van Boksvereniging Olympia Den-Bosch met o.m. Husnu Kocabas, Arsen Podjan, Rafik Haratunjan en Hennie Mandemaker en m.b.v scheidsrechter Kees van der Sluis en Nico als coach vonden heuse sparringrondes plaats waarbij Husnu de rol van Gamma op zich nam en de overige boskers de concurrenten van Gamma nabootsten. Het was een heel groot succes en weer een leuke vorm om de bokssport op een positieve manier in de schijnwerpers te zetten!

Kijk ook bij fotogalerij om een indruk te krijgen van deze geslaagde activiteit!

« terug naar artikeloverzicht -