Boxing Academy krijgt geen toestemming deel te nemen aan het clubtoernooi in Wuppertal april 2008
geplaatst op 26 februari 2008
Hallo meiden en trainers,
 
Middels deze mail willen wij jullie op de hoogte brengen van de volgende ontwikkelingen betreffende deelname aan het geplande Wuppertal Toernooi eind april 2008.
 
Vandaag (maandag 18 februari) hebben wij via de NBB, cq Stan van den Driessche, vernomen dat wij i.t.t. wat wij eerder dachten te hebben begrepen, als Boxing Academy geen toestemming krijgen om deel te nemen aan het toernooi in Wuppertal eind April.
De reden hiervoor is dat het toernooi gezien wordt als een nationaal damesboksevent en alleen dames die aan de kwalificatie eisen van de NBB voldoen zouden alleen via de Nederlandse selectie in aanmerking kunnen komen deel te nemen aan dit toernooi.
 
De NBB zal hiervoor een selectieprocedure samen stellen. Jullie krijgen dus wel de kans om in Wuppertal te boksen via een door de NBB samengestelde selectieprocedure. De precieze eisen en kwalificatiemomenten zullen jullie via de bondscontactpersoon voor dit toernooi, John Vergouwe, te horen krijgen.
 
Zijn mailadres is vergouwe@kabelfoon.nl, Mocht je dus geinteressseerd zijn om via de bond aan dit toernooi deel te nemen, neem dan zelf of je trainer contact op met hem.
 
Voor de duidelijkheid, wij zijn het niet eens met dit beleid, maar we zullen dit besluit wel moeten accepteren!!!
 
Uiteraard zullen onze geplande trainingsdagen blijven doorgaan en kunnen deze trainingsdagen jullie hopelijk ondersteunen in het te bereiken gewenste boksniveau van de NBB, zodat jullie in aanmerking komen voor de Nederlandse selectie dat deelneemt aan het toernooi in Wuppertal. Zie het als een kans om ervaring op te doen, dus pak samen met je trainer de handschoen op om alsnog in Wuppertal acte de presence te geven!!!
 
Wij wensen jullie veel succes!
 
Graag zien wij jullie in ieder geval terug op onze volgende BA trainingsdag die gepland staat op 16 maart 2008.
 
Hartelijke groet,
 
Namens de Boxing Academy
Angela Schoonderwoerd en Arnold Vanderlyde
 
« terug naar artikeloverzicht -