PERSBERICHT
geplaatst op 10 maart 2010
Woensdag, 10 maart 2010
Op donderdag 18 maart 2010 vindt het eerste Lions Brittenburg boksgala in Huis ter Duin in Noordwijk plaats.
Een uniek gala wat dit jaar voor de eerste keer georganiseerd gaat worden en wat tot stand is gekomen door een samenwerking van Lions Brittenburg , Huis ter Duin en de Boxing Academy. De Boxing Academy is een onderdeel van Vanderlyde Sport & Business en heeft als doel het Olympisch boksen binnen Nederland maar ook internationaal te bevorderen. De belangrijkste pijler waar de Academy zich op richt is het Olympisch damesboksen. Een nog jonge sport die veel perspectief biedt voor Nederlandse talentvolle boksers om op Olympisch niveau te kunnen presteren.
Via dit uniek en professioneel boksgala krijgen jonge talentvolle boksers, zowel dames als heren de kans om op dit uniek podium te acteren . Jonge boksers, allemaal met een Olympische droom.
Voor dit eerste gala zullen de volgende 4 nederlandse talenten in de ring verschijnen te weten:
Alicia Holsken                      (- 49 kg)                2 wedstrijden      2 gewonnen (+4 kickbokspartijen en 4 gewonnen)
Nouchka Fontijn                 (- 75 kg)                26 wedstrijden    24 gewonnen
Juliano Westhiner               (- 60 kg)                61 wedstrijden    54 gewonnen
Rafik Harutjunjan               (- 64 kg)                66 wedstrijden    53 gewonnen
Zij zullen het deze avond opnemen tegen een team uit Bellarusse.
Buiten deze 4 talentvolle boksers zal er ook een “white colour” gevecht plaatsvinden. 2 “BN-ers” zullen na een voorbereidingstraject van enkele maanden voor het eerst tegen elkaar hun opwachting in de ring maken.
Dit uniek gala is tevens een fundraising evenement waarbij de humane organisaties Right to Play en Fonds gehandicaptensport waar Arnold Vanderlyde al jaren ambassadeur van is, in de schijnwerpers komen te staan.  
Verder zal de avond worden ingevuld met ingrediënten die van dit gala een zintuiglijk hoogtepunt zullen maken.
Vandaag, woensdag 10 maart zal er om 15.30 uur een persconferentie zijn bij Azzurro Wellness centrum in Noordwijk 
 
« terug naar artikeloverzicht -